top of page

Tillbaka i verkligheten

Så har det äntligen inträffat! Vi har återigen bytt decennium och alla möjligheter känns som dom är inom räckhåll. När vi går in i en ny tidsålder får jag känslan av att alla utmaningar som vi såg under 2010-talet inte riktigt får följa med in i det nya. Så otroligt befriande tanke.


Det kan ju vara både bra och dåligt eftersom vi över tid kommer upptäcka att alla utmaningar vanligtvis finns med som en skugga även om vi försökte glida undan dem med det nya decenniet som anledning. Just nu sitter jag och blickar ut över Hötorget och funderar över var jag avslutade förra året.


Har över 100 nya kontakter på LinkedIn att koppla mig till och berätta om ValueTech och en stor mängd mail som jag bara ögnat igenom för att kunna hantera det akuta. Visst hade vi ett vinnande system för allt det här för bara 3 veckor sedan?


Idag startar vi upp ytterligare ett affärskulturprojekt där ägaren är nyfiken på vilka insikter som finns bland personalen med målsättning att öka sin försäljning. Företaget är marknadsledande inom sin nisch och har sedan länge insett att man måste vara modig visionär för att fortsätta vara ledande, annars kommer någon annan att ta den rollen. Man har också insikten att personalen sitter på massor av kunskap, kompetens och innovationskraft och att det är där man skall leta efter sina utvecklingsprojekt.


2020 har jag hört från så många människor skall bli året med stort ”Å” och vi tänkte hänga med i den positiva trenden.
21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page