top of page

Strategisk koppling

Ända sedan affärsanalytiker började gräva in i sambandet mellan strategisk företagskultur och högre lönsamhets-, produktivitets- och tillväxtnivåer, har både VD och HR-personal arbetat fokuserat och kraftfullt med den här frågan.


Med en riktigt sund affärskultur går företagets affärsstrategi hand i hand med de anställdas sätt att bedriva affärer och chefernas sätt att leda företaget. I en riktigt sund affärskultur uppnår man resultat som ibland kan vara svåra att logiskt förklara och som verkligen sticker ut från den övriga branschen. Med en riktigt sund affärskultur får man möjlighet att välja den bästa personalen, de bästa affärerna och uppvisa de överlägset bästa resultaten.


Hur prioriterar och investerar svenska företag i sin affärskultur under 2019? Ja det är svårt att finna svaret på den frågan men vi är helt övertygade om att frågan kommer allt högre upp på ledningsgruppernas agendor då affärsläget står inför en tydlig förändring på världsmarknaden som kan anses som orolig. Att upptäcka sina dolda tillgångar sin organisation är en av nycklarna till en trygg tillväxt i tuffare tider.


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page