top of page

Sevenco powered by ValueTech = sant

Från och med januari så har ValueTech och Sevenco startat ett samarbete.

Sevenco har lång och gedigen erfarenhet inom interim management och jobbar med ett stort antal högt kvalificerade chefer som utför seniora och exekutiva uppdrag inom förändringsledning.


ValueTech är ett managementkonsultbolag som hjälper företag upptäcka sina dolda tillgångar i affärskulturen. Genom ValueTech-modellen synliggörs medarbetarnas insikter utifrån affärskulturens 10 perspektiv vilket ligger till grund för förändringsprojekt som ger ökat kundvärde och lönsamhet.


I samarbetet mellan Sevenco och ValueTech förenas ValueTech-modellens nytänkande affärskultur- analys med Sevencokonsultens erfarenhet att driva förbättringsprojekt.


”Genom att bredda analysen och inkludera medarbetarnas insikter så skapar sig interim-konsulten från Sevenco en unik nulägesbild att fatta sina beslut ifrån. Detta leder till en aktivitetsorienterad handlingsplan som prioriterar rätt förändringar och detta sker med snabbare verkan och precision där medarbetarna är med i processen. Så skapas långsiktigt hållbara förändringar” säger Håkan Johansen, CEO Sevenco.


Sevenco powered by ValueTech – när ert företag behöver skapa hållbara förändringar.


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page