top of page

Dags att byta lokaler!

En passande aktivitet under dessa märkliga tider är att passa på att byta lokaler. ValueTech sitter som bekant i samma lokaler som interimsföretaget Sevenco och vi har fått möjlighet att följa med en våning upp till de nya och fräscha lokalerna. Om du har tillfälliga behov av chefer eller förändringsledare så tveka inte att kontakta Hedvig Falkenborn. Och under veckorna innan lanserade vi en uppdaterad hemsida som skall vara lite enklare att hitta essensen av vårt erbjudande. Kolla gärna in hemsidan den och kom med synpunkter.


Hur håller sig företag flytande idag inom B2B?

Många av de företag som vi har kontakt med svara med "Sorry vi håller på och brottas med Corona! Inte tid just nu!" Och det måste vi respektera att när världen står inför en pandemi så får prioriteringarna skifta från vecka till vecka, dag till dag eller till och med från timme till timme.


Men affärskulturen får inte stanna av. Intäkterna måste fungera för att skapa en hållbar framtid för både företag, individer och naturligtvis för Sverige. Och nya tider kräver nya metoder.


Glöm inte kunden!

Kundfokus genom att vara mer på alerten via mail, telefon och andra media. Svara snabbare, agera kvickare och fundera på vad din kund har för utmaning som du kan hjälpa till med. En ny tid ger nya möjligheter. Har andra avdelningar kunskap, produkter eller möjligheter som inte kommit ut till marknaden fullt ut som passar väldigt bra i det nya läget?


Mod!

Låt inte gamla värderingar, rädsla eller något annat ligga till grund för inaktivitet eller passivitet för just nu är det inte läge när förre människor ska bära en större börda. Tag tillfället i akt att fundera på om det finns genvägar i rutiner, processer och uppföljningar som går att implementera och behålla för att vara mer snabbfotad.


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page