top of page

Gästbloggare sökes

Uppdaterat: 12 maj 2020

Under året som gått har vi haft många trevliga och intressanta möten med människor, organisationer och företag. Vid samtliga dessa möten har tankar och funderingar kommit upp som vi kunnat spinna vidare på. Det finns ett stort intresse för affärskulturfrågor och det finns många människor med stor erfarenhet av hela- eller delar av detta.


Affärskultur = Kundperspektiv


För att bredda, och kanske i vissa fall fördjupa, vår dialog med alla människor runt omkring oss så bjuder vi nu in till gästbloggare som får dela med sig av erfarenheter, kunskap eller kanske bara en reflektion runt ämnet affärskultur och dess värde.


Om du är intresserad av att gästblogga så finns det flera olika vägar att kommunicera det med oss. Mail info@valutetech.se är en väg eller du kan skriva "kontakta mig" under inlägget så återkommer vi till dig med mer information.


Alla som är intresserade att vara med att gästblogga, eller helt enkelt är intresserade av ämnet i stort vill vi tipsa om våra webinar och affärskulturluncher som vi håller med jämna mellanrum. Båda forumen är enkla, informella och bjuder in till bra samtal i ämnet. 

Vi förbehåller oss rätten att välja ut de bidrag som passar in i vår retorik och som följer våra värderingar.

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page